(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Bylinkové kuřecí špalíčky -děkuji recepty.cz
Potřebné ingredience
kuřecí stehenní řízek1 svazečekbazalka čerstvá1 svazečektymián čerstvý1 svazečekrozmarýn čerstvý1 polévková lžíceolej olivový extra panenský1 polévková lžícemouka hladká3 dlvývar drůbežípodle chuti sůlpepř černý mletý
Postup přípravy
Kuřecí stehenní maso nařežeme na špalíky.
2.Do hmoždíře dáme v poměru, který vyhovuje naší chuti čerstvě natrhané bylinky, olivový olej, sůl a pepř.
3.Vytvoříme kašičku – skoro jako pesto, ale řidší konzistence.
4.Tuto vyrobenou bylinnou směs nalijeme na špalíky kuřecího masa – velmi poctivě vetřeme do masa.
5.Dáme do chladu nejlépe do druhého dne.
6.Do pekáče dáme maso, podlijeme trochou drůbežího vývaru a pečeme do změknutí.
7.Pokud je potřeba zahustíme vzniklou šťávu troškou hl. mouky. Podáváme s rýží.
JÁ MUSELA POUŽÍT I SUŠENÉ BYLINKY,NE VŠECHNY JSEM MĚLA
2.Do hmoždíře dáme v poměru, který vyhovuje naší chuti čerstvě natrhané bylinky, olivový olej, sůl a pepř.
3.Vytvoříme kašičku – skoro jako pesto, ale řidší konzistence.
4.Tuto vyrobenou bylinnou směs nalijeme na špalíky kuřecího masa – velmi poctivě vetřeme do masa.
5.Dáme do chladu nejlépe do druhého dne.
6.Do pekáče dáme maso, podlijeme trochou drůbežího vývaru a pečeme do změknutí.
7.Pokud je potřeba zahustíme vzniklou šťávu troškou hl. mouky. Podáváme s rýží.
JÁ MUSELA POUŽÍT I SUŠENÉ BYLINKY,NE VŠECHNY JSEM MĚLA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé